Меню
Your Cart

Информация за доставката

6

 ДОСТАВКА

motoboss.bg се ангажира да извършва доставка на продуктите си от сайта до крайния клиент. Условията на доставка са упоменати подробно  в " Условия на доставка " в сайта на motoboss.bg.

Веднага след  доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, клиента е длъжен веднага да уведоми Търговеца за възникналата щета.

Търговеца не се ангажира с точен час на доставка. Доставките се изпълняват в рамките на работния ден.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката.ТЪРГОВЕЦЪТ не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.  

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Условия за доставка

Всяка доставка изпратена от motoboss.bg се извършва чрез куриер по ваш избор.

Основно ползваме услугите на куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

Пратките се изпращат задължително с тест и преглед преди получаване!!!

Цената за доставка е по фиксираните тарифи на куриерските фирми, в зависимост от това дали пратката ще бъдат изпратена до адрес или до офис!!!

Доставката и връщането, ако стоката бъде отказана се поема от получателя!!!

ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

ТЪРГОВЕЦЪТ предлага гаранционен документ на своите клиенти. Гаранционните срокове на продуктите са подробно описани в гаранционната карта. Гаранцията на продуктите е 1 месец. В случай, че клиента иска да предяви гаранция на вече закупен артикул от motoboss.bg, той може да го направи като се свърже на телефон +359885302577.

Сроковете за отстраняване на рекламацията са от 3 до 7 работни дни.