Меню
Your Cart

МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП DAINESE AUDAX D-ZIP 1PC PERF. LEATHER SUIT

МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП DAINESE AUDAX D-ZIP 1PC PERF. LEATHER SUIT
Ново -15 %
Направете бърза поръчка
МЪЖКИ КОЖЕН MOTO ЕКИП DAINESE AUDAX D-ZIP 1PC PERF. LEATHER SUIT
3,519.00 лв.
2,989.00 лв.
без ДДС: 2,989.00 лв.
  • Наличност:: В наличност
  • Модел: 14907
Таблица с размери

Опции

12 x 278.97 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Най-добрият израз на ергономичност и свобода на движение върху седлото благодарение на революционна конструкция и степен на функционалност, получени директно от най-новите технически решения, тествани от професионални състезатели на MotoGP™, Audax D-Zip 1PC Perf. Leather Suit се позиционира на върха на гамата състезателни костюми без D-air® – също и по отношение на безопасността. Неговата механична устойчивост всъщност достига клас AAA, докато алуминиевите вложки на раменете и коленете и стоманените вложки на лактите – с персонализирано позициониране – оптимизират нивото на защита на костюма чрез пълно минимизиране на триенето в случай на падане.


Изработен от първокласна телешка кожа D-Skin с локализирана перфорация, Audax D-Zip 1PC Perf. Коженият костюм разполага с патентована напълно разтеглива конструкция на гърба – структура, която минимизира шевовете, като същевременно повишава устойчивостта на костюма в случай на падане. Всичко това благодарение на еластичния микрофибър, характеризиращ се с вложки Microelastic 2.0, които правят костюма още по-прилепнал и следователно по-добър при задържане на обема в изправено положение.


Удобната поза при каране и свободата на движение са допълнително подобрени от емблематичната конструкция с двоен цип и еластична материя на корема – исторически патент на Dainese, позволяващ на тялото да се държи плътно до резервоара, когато е в прибрана позиция, без дискомфорт от твърдото и неразтегаем централен елемент с цип. Максимален комфорт при каране се гарантира и от интегрираната система Boots-IN.


Свалящият се D-Tec Racing Core интериор допълнително повишава комфорта и аеродинамиката, тъй като този подвижен и миещ се вътрешен слой съдържа композитните протектори за раменете – сега още по-чувствителни към микродвиженията на тялото – и протекторите за бедрата Pro-Shape 2.0.


Дишащата подплата от мрежеста материя осигурява максимален топлинен комфорт, докато вътрешният водоустойчив джоб предпазва документите и мобилния телефон от дъждове, допълвайки гамата от функции, отличаващи този революционен мотоциклетен костюм.


AUDAX D-ZIP 1БР ПЕРФ. КОЖЕН КОСТЮМ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър