Меню
Your Cart

DAINESE SMART ЯКЕ D-air®

DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
-29 %
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
Направете бърза поръчка
DAINESE SMART ЯКЕ D-air®
1,368.00 лв.
978.00 лв.
без ДДС: 978.00 лв.
  • Наличност:: В наличност
  • Модел: 13869
Таблица с размери

Опции

12 x 91.28 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Dainese D-Air Smart 21M, еърбег жилетка

Артикулен номер: 11066497


важно!

Този артикул може да бъде изпратен само в рамките на ЕС.

Когато сте получили жилетката/дрехата си с въздушна възглавница

При получаване еърбег жилетката/дрехата трябва да бъде регистрирана и активирана от Вас.

Изтеглете приложението D-air®, за да активирате и получите достъп до всички функции.

Като част от процеса на регистрация ще намерите инструкции стъпка по стъпка за правилно инсталиране.

Цялата информация можете да намерите тук: d-air.dainese.com

 


Същата технология за въздушни възглавници D-air®, използвана в MotoGP™, вече достъпна за всички.

Smart Jacket предлага защитата на най-модерната технология на Dainese D-air® airbag, използвана в MotoGP™, в универсална жилетка, която пасва на всеки мотоциклетист. Може да се носи над или под всяко друго яке или облекло и не изисква връзка с мотоциклета. Освен това е добре вентилиран и лесно се сгъва. Той съчетава цялата мощ на най-новото поколение Dainese D-air® и удобството на дреха с хиляди употреби.


Яке за всеки и за всяка употреба.?

Smart Jacket е истинска свобода на защита. Пасва на всяко облекло, може да се носи върху или под всяко друго яке и е идеално за всеки мотоциклет и всички видове водачи. Предлага се в две версии, мъжка и дамска, като всяка версия се предлага в шест различни размера. Изпитайте най-високото ниво на безопасност за използване във всяка ситуация на пътя.?


Вземете го със себе си, където и да е.?

Можете да усетите колко практично е Smart Jacket, когато го облечете. Предлага перфектна вентилация за по-топлите дни, а усъвършенстваната му технология може да издържи на всякакви дъждове или метеорологични условия. Когато е свален от мотоциклета, той може лесно да се сгъне и съхранява в чанта, горна кутия или раница. Носете най-високата степен на безопасност със себе си по всяко време.


Удобството на жилетката, интелигентността на екипировката на Dainese.

Лесната употреба е това, което прави Smart Jacket уникален. Поставете го и веднага е готов за защита. Ще бъдете защитени повече от 26 часа без презареждане благодарение на издръжливата батерия. Ако е бил активиран, всичко, което трябва да направите, е да го занесете на оторизиран дилър, който ще смени вътрешния Shield без проблеми, без сложни операции и без дълго чакане.


MotoGP™ въздушна възглавница, в яке за всеки.?

Smart Jacket съдържа най-новото поколение технология Dainese D-air®, въздушната възглавница, използвана от шампионите на MotoGP™, разработена в продължение на над 25 години изследвания на пътя и пистата. Неговият сложен алгоритъм му позволява автоматично да разпознава опасни ситуации и да се активира незабавно, когато е необходимо. Той предлага максимално ниво на защита за ездача, в лесна за носене и наистина универсална дреха.

Повече от протектор за гръб, без протектор за гръб.

Системата за въздушна възглавница Dainese D-air® защитава гърба и жизненоважните части на ездача със своя Shield, патентованата въздушна възглавница с микрофиламенти, която осигурява висок капацитет за абсорбиране на удари без необходимост от защитно оборудване с твърда обвивка. Степента на защита е еквивалентна на седем протектора за гръб и покрива по-широка повърхност от един протектор за гръб, без ограниченията. Безопасността на въздуха.


Щит за ездачи.

Това, което прави Smart Jacket уникален, е неговият Shield, патентованата въздушна възглавница от Dainese. Неговата специална структура и микровлакна гарантират равномерно, контролирано надуване, предлагайки същото ниво на защита на всеки инч от въздушната възглавница. Якето Smart Jacket е устойчиво на абразия и неговият Dainese D-air® е единствената сертифицирана защита на въздушната възглавница за мотоциклети, която не използва твърда защита на торса (EN 1621-4 Lev. 2) или гърба (EN 1621-4 CB Lev. 1). Да се чувстваш в безопасност е истинска свобода.


Истинска интелигентна защита.?

Мозъкът вътре в Smart Jacket е контролният блок в системата Dainese D-air®, която без кабел или връзка с мотоциклета автоматично усеща опасни ситуации и незабавно активира Shield, за да защити водача. Винаги в точния момент, само когато е необходимо. Мозък, който мисли и действа, за да осигури максимална сигурност за вас.

Винаги наясно какво се случва около ездача.

Мозъкът в Smart Jacket усеща и анализира всичко, което се случва около ездача. Той използва своите седем сензора за наблюдение и обработка на данни 1000 пъти в секунда. Неговият сложен алгоритъм активира въздушната възглавница в случай на ниски, високи, сблъсъци с предмети или други превозни средства и сблъсъци отзад. За първи път със система за въздушни възглавници за мотоциклети, активирането се случва и при сблъсък със спряло превозно средство, което е обичайно при спиране на кръстовище. Вие се концентрирате върху пътя, Smart Jacket ще ви предпази, докато се движите.


Събиране на тонове данни за сериозна ефективна защита.

Интелигентността зад Dainese D-air® в Smart Jacket е резултат от тонове данни, събрани в повече от 25 години тестове и използване на пътя и пистата от ежедневни и професионални ездачи по целия свят. Това безпрецедентно количество информация направи възможно създаването на система с въздушни възглавници с ненадмината ефективност

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър