Меню
Your Cart

EXTREME STYLE

На първо място, това е комфорт и безопасност! Освен това комбинация от висококачествени материали и солидна изработка.Основните елементи на главата и рамото R9-metal са изработени от лек, но издръжлив алуминий, а винтовете и водачите са от стомана.Разстоянието между менгеметата от 60 до 90 мм ви поз..
53.00 лв. без ДДС:53.00 лв.
Комплект, съдържащ адаптер за монтаж на кормилото за гнезда за мотоциклет и гнездо за мотоциклет MUS09.Универсалните USB изходи правят буксата съвместима с практически всяко устройство, предлагано на пазара, например: навигации, телефони и др.Синята подсветка улеснява използването на контакта на тъм..
46.00 лв. без ДДС:46.00 лв.
На първо място, това е комфорт и безопасност! Освен това е комбинация от стойка за телефон с безжично зарядно устройство и бързо USB Type-C зарядно устройство.Безжичният държач R15W Wireless - PD е универсален и зарежда телефони независимо от техния модел и производител.Автоматичната система за захв..
159.00 лв. без ДДС:159.00 лв.
Метална стойка за мотоциклет за мобилен телефон с USB QC 3.0 зарядно.Двойната сферична връзка ви позволява да настроите държача под всякакъв ъгъл.Тип държач за мотоциклет: R8-метал USB QCТип държач за мотоциклет: R8-метал USB QCЛесен монтаж на кормилото - ключът за монтаж е включен.Висококачествен з..
79.00 лв. без ДДС:79.00 лв.
Това е преди всичко комфорт и безопасност! В допълнение комбинация от висококачествени материали и солидна изработка.Монтирането на дръжката е изключително лесно и бързо. Включените пластмасови шайби предпазват кормилото от надраскване и позволяват закрепването на държача към кормила с диаметър от 1..
82.00 лв. без ДДС:82.00 лв.
Изключително здрав държач, всички елементи на конструкцията са металниПерфектен за ВСИЧКИ телефони (включително серията NOTE)Благодарение на двете сферични шарнири и възможността за въртене на 360º, можете напълно да настроите устройствата според вашите предпочитания. Това прави възможно управлениет..
54.00 лв. без ДДС:54.00 лв.
интелигентно зарядно устройство SBC-LI144, предназначено за зареждане на 12V литиеви батерии, разположени в мотоциклети, скутери, моторни шейни, ATV. Зарядното устройство е напълно автоматично, управлявано от микропроцесор. Когато се зареди напълно, автоматично се изключва, наблюдението на напрежени..
102.00 лв. без ДДС:102.00 лв.
Капакът е идеален за променливи метеорологични условия, той перфектно защитава мотоциклет, скутер или друго моторно превозно средство срещу вредното въздействие на UV лъчи, дъжд, прах или друго замърсяване. Капакът е изработен от 100% полиестер Oxford 300D, който осигурява висока издръжливост и дълъ..
78.00 лв. без ДДС:78.00 лв.
Водоустойчив държач eXtreme® тип: 177 за мобилни / смартфони с поддръжка за мотоциклет, ATV, скутер и велосипед.Калъфът много добре предпазва от вода, мръсотия и прах. Държач с кутията, изработен от здрав и издръжлив антивибрационен материал. Както монтирането на държача към кормилото на мотоциклета..
52.00 лв. без ДДС:52.00 лв.
Поставка за мотоциклети и велосипеди, изработена изцяло от метал eXtremestyle® модел R1-метал за мобилен телефон.Основните елементи на главата и рамото на R1-металния държач за мотоциклет или велосипед са изработени от лек, но издръжлив алуминий, а винтовете и водачите са от стомана.Широкият диапазо..
35.00 лв. без ДДС:35.00 лв.
Универсален държач за мотоциклети и велосипеди тип: R7-метал е направен изцяло от метал.Здравият монтаж на държача държи сигурно дори големи телефони.Въртящата се на 360 градуса глава ви позволява да регулирате ъгъла според вашите нужди.Разстояние между скобите: 59 - 98 ммОбщата дължина на рамото: 5..
55.00 лв. без ДДС:55.00 лв.
Моделът за велосипеди eXtreme® R5, предназначен за мобилни телефони, е идеалният продукт за летни пътувания с велосипед. Универсалната гумена стойка ви позволява да поставяте телефони с диагонал от 4,5 до 6 инча.С допълнителните вноски 1,5 и 3 мм ви позволява да регулирате дебелината на приставката ..
22.00 лв. без ДДС:22.00 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)