Меню
Your Cart

EXTREME STYLE

интелигентно зарядно устройство SBC-LI144, предназначено за зареждане на 12V литиеви батерии, разположени в мотоциклети, скутери, моторни шейни, ATV. Зарядното устройство е напълно автоматично, управлявано от микропроцесор. Когато се зареди напълно, автоматично се изключва, наблюдението на напрежени..
102.00 лв. без ДДС:102.00 лв.
Капакът е идеален за променливи метеорологични условия, той перфектно защитава мотоциклет, скутер или друго моторно превозно средство срещу вредното въздействие на UV лъчи, дъжд, прах или друго замърсяване. Капакът е изработен от 100% полиестер Oxford 300D, който осигурява висока издръжливост и дълъ..
59.00 лв. без ДДС:59.00 лв.
Водоустойчив държач eXtreme® за мобилни телефони / смартфони с поддръжка за мотоциклет, ATV, скутер и велосипед.Калъфът много добре предпазва от вода, мръсотия и прах. Държач с кутията, изработен от здрав и издръжлив антивибрационен материал. Както монтирането на държача към кормилото на мотоциклета..
48.00 лв. без ДДС:48.00 лв.
Водоустойчив държач eXtreme® тип: 148 за мобилни / смартфони с поддръжка за мотоциклет, ATV, скутер и велосипед.Калъфът много добре предпазва от вода, мръсотия и прах. Държач с кутията, изработен от здрав и издръжлив антивибрационен материал. Както монтирането на държача към кормилото на мотоциклета..
36.00 лв. без ДДС:36.00 лв.
Водоустойчив държач eXtreme® тип: 177 за мобилни / смартфони с поддръжка за мотоциклет, ATV, скутер и велосипед.Калъфът много добре предпазва от вода, мръсотия и прах. Държач с кутията, изработен от здрав и издръжлив антивибрационен материал. Както монтирането на държача към кормилото на мотоциклета..
52.00 лв. без ДДС:52.00 лв.
Моделът за велосипеди eXtreme® R5, предназначен за мобилни телефони, е идеалният продукт за летни пътувания с велосипед. Универсалната гумена стойка ви позволява да поставяте телефони с диагонал от 4,5 до 6 инча.С допълнителните вноски 1,5 и 3 мм ви позволява да регулирате дебелината на приставката ..
22.00 лв. без ДДС:22.00 лв.
Универсален държач за велосипед модел RAM L-B1 изработен от висококачествен материал с висока плътност, устойчив на повреди.Въртящата се на 360 ° глава ви позволява да настроите телефона в оптимално положение.Държачът е снабден с USB контакт с превключвател и гумен щепсел за защита на конектора, ког..
22.00 лв. без ДДС:22.00 лв.
Универсален държач за мотоциклет модел RAM L USB с опция за зареждане чрез USB порт.Гумени накрайници за предпазване на калъфа на телефона от повреда.Две сферични шарнири ви позволяват да зададете положението на устройството според вашите предпочитания, както в случая с ръкохватки с гъвкава стрела. ..
52.00 лв. без ДДС:52.00 лв.
Метален държач за мотоциклет за мобилен телефон със зарядно устройство USB QC 3.0.Двойната сферична става ви позволява да поставите държача под всякакъв ъгъл.Лесно монтиране на кормилото - включен е монтажен ключ.Висококачествен захранващ кабел, устойчив на атмосферни условия.QC 3.0 USB портът за за..
69.00 лв. без ДДС:69.00 лв.
Поставка за мотоциклети и велосипеди, изработена изцяло от метал eXtremestyle® модел R1-метал за мобилен телефон.Основните елементи на главата и рамото на R1-металния държач за мотоциклет или велосипед са изработени от лек, но издръжлив алуминий, а винтовете и водачите са от стомана.Широкият диапазо..
29.00 лв. без ДДС:29.00 лв.
Универсален държач за мотоциклети и велосипеди тип: R7-метал е направен изцяло от метал.Здравият монтаж на държача държи сигурно дори големи телефони.Въртящата се на 360 градуса глава ви позволява да регулирате ъгъла според вашите нужди.Разстояние между скобите: 59 - 98 ммОбщата дължина на рамото: 5..
55.00 лв. без ДДС:55.00 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)